Priscilla Knetemann te gast bij ‘Halte Zwarteweg’

Priscilla KnetemannDonderdag interviewen de makers van ‘Halte Zwarteweg’ Priscilla Knetemann via de telefoon. Zij is een Nederlands (musical) (stem)actrice. Al van kinds af aan speelt ze in verschillende producties, zowel musical, toneel, film als televisie. Ze speelde onder meer Louise Lodewijk in de populaire televisieserie Gooische Vrouwen en speelde op haar tiende Gretl in de Nederlandse Sound of Music. Van 2010 tot 2015 speelde ze Charley in de jeugdserie SpangaS. In het voorjaar van dit jaar zal zij een rol vervullen in de film Fataal, een film over zinloos geweld. Deze film is deels opgenomen in Aalsmeer.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×