Amstelland Kinderjury in ‘Let’s Go’

Lets Go KinderjuryDe meivakantie begint vrijdag uitermate swingend, want Kim en Joey gaan er weer een super gezellige uitzending van maken bij ‘Let’s Go’! Zo krijgen zij bezoek van de Amstelland Kinderjury uit Aalsmeer. Deze jongens en meisjes hebben de afgelopen weken heel veel boeken gelezen en zijn met elkaar tot een top 3 gekomen. Welke boeken dat zijn geworden hoor je dus vrijdag vanaf 18.00 uur op Radio Aalsmeer. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd voor de nieuwste hits. Wat wil jij horen? Laat het weten via Facebook, Twitter of Instagram. Mailen kan ook: letsgo@radioaalsmeer.nl. Kim en Joey vinden het ook altijd gezellig als je langskomt in de studio of tijdens de uitzending even belt of mee chat.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×