(Ver)bouwen met ‘Door de Mangel’

Jeroen vd DriftOp maandag 25 april ontvangen Mylène en Elbert wederom een Aalsmeerder of Kudelstaarter in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’. Opnieuw ontvangen de broer en zus een gast en zullen zij deze een uur lang het vuur nader aan de schenen leggen. Afgelopen maandag was het kraanmachinist en tennisliefhebber Marcel Mieremet die plaats nam achter de microfoon. De Aalsmeerder vertelde al van jongs af aan fascineert te zijn door grote kranen. Hij heeft zelfs op een heuse ‘kranenschool’ gezeten. Ondanks de enorme kosten, heeft hij besloten een nieuwe kraanwagen te kopen. “Ik heb hem zelfs geboren zien worden in de fabriek, waar ik een kijkje ben gaan nemen”, aldus Mieremet, die in zijn jeugd veel te vinden was in de dansschool.

Uiteraard heeft Mieremet ook een nieuwe gast voor 124e uitzending van ‘Door de Mangel’ gevonden. Maandag 25 april neemt vriend, klant en aannemer Jeroen van der Drift plaats in de studio. Op de vraag wat Mieremet van Van der Drift wil weten, antwoordde hij: “Hij werkt ontzettend veel en bouwt tussendoor zijn eigen huis. Hoe krijgt hij dat toch voor elkaar?”. Heeft u een vraag voor Jeroen van der Drift? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 april 2016 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×