Tribute to Prince in 'Weekend Magazine'

princeZondag 24 april, tussen 14.00 en 17.00 uur wordt u weer volledig op de hoogte gebracht van alles wat er speelt in en om Aalsmeer. In het ‘Weekend Magazine’ deze week weer vele Aalsmeerse nieuwtjes, maar ook een heus eerbetoon aan de afgelopen donderdag overleden zanger Prince. Jan van Veen en Elbert Huijts ontvangen de grootste Prince-fan van Aalsmeer en zelfs van Nederland en omstreken: Frank Spring in ’t Veld. Eerder dit jaar was hij nog de persoonlijke gast van de zanger op Paisley Park in Minnesota (USA).

Verder in deze editie van het Weekend Magazine o.a.:
– Lente-tuintips met Rutger Tas
– Koningsdag in Aalsmeer en Kudelstaart (Rob Severin en Jan van de Schouw)
– Veteranendag Aalsmeer met Ulla Eurich
– Alpe d’Huzes met Tygo van Grieken
– Kudelstaartse veiling met Arie de Vos
– Voetbalverslagen van FC Aalsmeer- Swift en RKDES – De Germaan
– Terugblik op Fiqas Aalsmeer – Hurry Up (handbal) en BV Aalsmeer – BV Amsterdam (basketbal)
– Cultuur-, Sport en Film/Theateragenda
– Muziek rond het thema: namen (alle platen hebben een naam in de titel)

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×