Nieuw programma ‘Buijten de Norm’

Buijten de normDe samenwerking met de Uithoornse lokale omroep Rick FM krijgt steeds meer vorm. Naast de programma’s ‘Uur van Puur’ en ‘Door de Mangel’ die ook in Uithoorn en De Kwakel te beluisteren zijn, zal ook een Uihoorns programma op Radio Aalsmeer uitgezonden gaan worden.

Voortaan wordt iedere woensdag om 22.00 uur de Aalsmeerse ether iets kleurrijker dan anders! In het nieuwe programma ‘Buijten de Norm’ bespreken Gavin en Emiel alles dat te maken heeft met de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender). Regelmatig komen er gasten langs die kunnen vertellen hoe hun leven beïnvloed wordt door hun geaardheid, of die van mensen in hun omgeving. Zaken als discriminatie, seksualiteit, misbruik, politiek en homo- en transseksualiteit in de entertainment wereld worden regelmatig besproken.

Buiten de Norm‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 22.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×