Aalsmeer houdt van…

Ik hou van HollandLiefhebbers van Nederlandstalige muziek kunnen iedere woensdagavond afstemmen op Radio Aalsmeer. Van 18.00 – 19.00 uur draait Esther Sparnaaij bekende muziek van de huidige tijd, maar ook ‘gouwe ouwe’ van vroeger. Geef jouw favoriete Nederlandstalige plaat door aan Esther en wie weet hoor je de plaat op woensdagavond voorbij komen. Dat is niet alles, want ‘Ik hou van Holland’ biedt ook eens kans aan zangers en zangeressen! Indien jij als artiest louter Nederlandstalig zingt, ben je van harte welkom om live in de studio een optreden te verzorgen. Neem daarvoor –net als voor een verzoekplaat- contact op via Twitter met @ihvhAalsmeer.

Ik Hou van Holland‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×