Prinsessia belt met ‘Let’s Go’

PrinsessiaAfgelopen week was er weer de ‘Raad het Plaatje’ prijsvraag. De winnaar mag samen met Daniëlle komen koken in de studio! Wie de winnaar geworden? Dat hoor je vrijdag in de uitzending. Kim zal vrijdag ook bellen prinses Violet, een van de prinsessen van Prinsessia. Zij komen op 3 mei optreden in het theater in Aalsmeer. Wat voor avonturen gaan ze daar beleven? Prinses Violet zal vrijdag een tipje van de sluier oplichten. Verder komt Britt nog langs, want zij wil graag dat iedereen gaat stemmen op haar tennisvereniging. Maar maarvoor moet er dan gestemd worden? Vrijdag vanaf 18.00 uur legt Britt het allemaal uit, bij Kim en Joey van ‘Let’s Go’.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×