'Vrijdagavondcafé' kijkt vooruit naar Koningsdag

koningsdag-2016Zoals iedere vrijdagavond ook deze week weer een nieuwe aflevering van het Vrijdagavondcafé. Naast de vaste items deze week o.a. een interview met Devin Hoogervorst van Westeinderpaviljoen over Koningsdag. Maar ook: Chiel Hollander over de Roparun die hij gaat lopen. En de social media rubriek van Deborah om 22.22 uur. Het thema van de Twitterhit is deze week: vienden (of: friends). Ken jij een goed lied met in de titel of de artiestennaam dit thema? Laat het weten via Twitter op @Vrij_avondcafe of via Facebook. Onder de inzenders verloten Ron en Caroline twee bioscoopkaartjes voor een film naar keuze. De presentatie zal deze week in de vertrouwde handen liggen van Ron en Deborah.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 april 2016 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×