Aalsmeers enige talkshow ontvangt Sietze Fokkema

In de wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts, ondersteund door technicus Edgar van Hazendonk, iedere week een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio.
Afgelopen maandag was Martin Viet de 128ste gast in het programma ‘Door de Mangel’. De drie woorden die Martin bij zichzelf vindt passen zijn: denker, deler en tobber. De Groninger van geboorte verhuisde na zijn studie naar Londen en uiteindelijk streek hij met zijn gezin neer in Kudelstaart. Daar heeft hij zijn draai gevonden en is nu o.a. actief in de korfbalvereniging.

Ook a.s. maandag 6 juni is er weer een nieuwe gast. Martin Viet heeft Sietze Fokkema benaderd als nieuwe gast.  Martin kent Sietze via korfbalvereniging VZOD. Hij is daar een aantal jaren voorzitter geweest. Viet wil van hem weten waar hij de energie en motivatie vandaan haalt om dit soort zaken te doen. “Vertellen is een sterke kant van Fokkema, maar hij speelt ook goed luchtgitaar. Dit komt alleen niet zo uit de verf op de radio”, aldus ICT-er Viet.
Heeft u een vraag voor de nieuwe gast? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 mei 2016 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×