Met Sem de wereld rond

Het zomerseizoen is begonnen en voor velen zijn de vakantieplannen al ingevuld. Om de voorpret ook muzikaal gestalte te geven gaat Sem van Hest in zijn uurtje daarom de wereld over. Muzikale indrukken van steden door vele wereld-  en lokale sterren gaan zijn uur bevolken. Van Freddy Mercury tot Edith Piaf en Frank Sinatra tot Conny Stuart. Een vrolijk uur om de zomer te vieren. En dat met bezongen steden als Amsterdam, Brussel, Parijs, Barcelona, New York, Beijing en Rio om er maar een paar te noemen.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 juni 2016 om 21:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×