‘Vrijdagavondcafé’ schenkt zomerse drankjes

Ron Leegwater staat er vrijdag vanaf 21.00 uur niet alleen voor, want hij presenteert samen met Kirsten  en er vallen twee maandelijkse rubrieken deze week samen. Zomerse drankjes, cocktails en smoothie’s in Marc’s Culinaire Kookwekker en uitgaan en lifestyle in Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine. Natuurlijk ook het spel Soundmemory waarbij de kandidaat uit tien geluiden het dubbele geluid moet raden, de Soulshow-classic en Ron’s Top 40 Hitarchief. Met de Twitterhit kunnen alle luisteraars weer meedoen (ook de niet-Twitteraars). Deze week staat de Twitterhit in het teken van de band: Doe Maar. Wat is jouw favoriet van deze nederpop-band die komende week weer op de planken staan? Geef door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebook van Vrijdagavondcafé.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×