De ‘ondernemende vrouw’ onderwerp van ‘Echt Hollands’

Woensdag om 18:00 staat in ‘Echt Hollands’ de ondernemende vrouw centraal. Te gast is Lisette Broekhuizen en zij is één van de pioniers van Bewust Ondernemende Vrouwen (BOV). Dit is een groep die op Facebook ontstaan is en waarvoor de pioniers nu activiteiten organiseren. Hier ontmoeten de vrouwen elkaar en kunnen zij inspireren en motiveren op gebied van bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid en welzijn. Rond dit thema zal er toepasselijke Nederlandstalige muziek worden gedraaid. Muzieksuggesties zijn welkom op studio@radioaalsmeer.nl.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 juni 2016 om 22:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×