Rinus van Itterzon: 'Ik zat met schapen, geiten en kippen in de studio...'

De 30ste medewerker die gestrikt is voor het Radio Aalsmeer-interview! Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ deze week in de 30e editie de medewerker virtuele marktplaats bij Waterdrinker, presentator en technicus Rinus van Itterzon. De ‘man met de zware stem’ maakt wekelijks het maandagavond programma ‘De Top 10 van…’, maar ook maandelijks ‘That’s Life’ en ‘Stamtafel Aalsmeer’ op de donderdagavond. Hij begon als sjoelverslaggever, maar zat al zelf achter de microfoon bij het sportprogramma. In het kinderprogramma ‘Nou En!?’ maakte hij wel iets heel bijzonders mee: “Ze hadden het bij de kinderboerderij verkeerd begrepen”, aldus de speaker bij Aalsmeer Roest Niet.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 6 juni 2016 om 0:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×