Bevrijdingsdag in 'Halte Zwarteweg'

CRASH MuseumOp Bevrijdingsdag brengt ‘Halte Zwarteweg’, het wekelijkse programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding Aalsmeer, een speciaal interview over het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum van de Stichting CRASH 1940-1945 in Aalsmeerderbrug. Het museum is gevestigd in het Fort bij Aalsmeer. Donderdag krijgt u een indruk van wat er te zien is in dit bijzondere museum ‘om de hoek’.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 mei 2016 om 22:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×