Nationale Dodenherdenking

4-5mei kleinRadio Aalsmeer zal woensdagavond ruime aandacht besteden aan de Nationale Herdenking. De uitzending begint ’s middags om 17.00 uur met een herhaling van een uitzending uit 1995 over sport in oorlogstijd, verzorgd door de toenmalige sportredactie.

Vanaf 19.00 uur volgt er een live uitzending vanuit het gemeentehuis. Zo kunt u interviews verwachten met kinderen die helpen bij de kranslegging en een gesprek met Constantijn Hoffscholte over zijn boek ‘Aalsmeer in oorlogstijd’.

Uiteraard volgt er om 20.00 uur een minuut stilte en hoort u de toespraken vanaf het Raadhuisplein in Aalsmeer. Vorige week is de hulp van alle Aalsmeerders ingeroepen om mee te werken aan een speciale 4 mei-uitzending. Dit heeft diverse reacties opgeleverd en daarom zijn er tevens verhalen te beluisteren van enkele oudere Aalsmeerders over hun oorlogservaringen.

Gepubliceerd: 1 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×