Caroline Baarse-Mersie: "Radio maken is magisch..."

radio aalsmeer-8963Deze week als weer voor de 25e keer het Radio Aalsmeer-interview. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 26e editie side-kick (“presentator is teveel eer!”) en mamagementassistent bij de rechtbank Caroline Baarse-Mesie aan het woord. De Aalsmeerse werd na een tweede bezoek aan de studio van Radio Aalsmeer door Ron Leegwater direct voor de leeuwen geworpen. Hij vroeg of zij tijdens zijn afwezigheid wilde presenteren. “Ik heb toen ja gezegd”. Ze is vervolgens blijven ‘hangen’: “Een eigen programma alleen hoeft voor mij niet persé, ik vind mezelf daar niet goed genoeg voor. Ik ben bang de plank compleet mis te slaan. Daarom ben ik heel blij met de hulp van Ron, hij is zo handig met radio maken! Ik leer iedere week wel iets nieuws van hem.  Kortom weer een interessante radiomaker aan het woord!

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 2 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×