Elsbeth Huis door de mangel gehaald

Elsbeth HuisOp de eerste maandag in mei ontving het programma ‘Door de Mangel’, Aalsmeers enige talkshow weer een interessante plaatsgenoot. Deze keer was het Esther Gouwerok van Jacht- en Scheepswerf Gouwerok die plaatsnam in de studio. Naast haar werk in een mannenwereld dat de scheepsbouw toch wel is, is zij ook actief binnen de Lionsclub Aalsmeer Ophelia, welke uit louter vrouwen bestaat. “Als tegenhanger voor mijn dagelijkse werk op de werf”, aldus Gouwerok. De Uithoornse van oorsprong heeft op de detailhandelsschool en Schoevers gezeten, maar is uiteindelijk als secretaresse van haar vader in het familiebedrijf terecht gekomen. Ze heeft daar haar man ontmoet en zwaait er nu de scepter samen met haar compagnon Michel Vermeulen

Presentatoren Mylène en Elbert zullen in de 126e uitzending van ‘Door de Mangel’ de gast die Esther heeft uitgenodigd, ontvangen. Maandag 9 mei neemt Elsbeth Huis plaats achter de microfoon. Zij runt samen met haar man een jachthaven aan de Uiterweg. “Ik wil haar graag vragen hoe het toch lukt om, ondanks de teruglopende vraag, de jachthaven zo succesvol te blijven draaien”, aldus Esther Gouwerok.

Heeft u een vraag voor Elsbeth Huis? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×