Win kaarten 'Soul of Motown'

soul of motownHet Weekend Magazine geeft zondag 8 mei maar liefst 5x twee kaarten weg (gesponsord door: Total Copy Service) voor één van de laatste voorstellingen in het Crown Theater Aalsmeer. Door vóór zondag 8 mei 14.00 uur een mail te sturen naar studio@radioaalsmeer.nl o.v.v. kaartjes ‘The Soul of Motown’ en uw naam en telefoonnummer, kunt u zo maar de gelukkige zijn. U wordt dan om 14.00 uur gebeld en kunt u de kaartjes direct ophalen in de studio van Radio Aalsmeer en om 15.00 uur plaats nemen in de zaal!

The Soul of Motown is de enige echte sexy soulshow die garant staat voor een middag genieten en swingen. Beleef opnieuw alle herkenbare soulsounds uit Motown. Een swingende theatershow met een fantastische band, drie zangers, een zangeres, dans en volop glitter en glamour.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×