Esther Sparnaaij: 'De eerste keer was gewoon één groot feestje'

Esther SpaarnaaijDeze week al weer voor de 27e keer het Radio Aalsmeer-interview. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ komt deze week in de 27e editie fotograaf, MBTI-trainer en presentatrice Esther Sparnaaij aan het woord. De 28-jarige Kudelstaartse wilde altijd journalist worden. Ze heeft dan ook journalistiek en communicatie gestudeerd, maar deed er nooit iets mee. Tot een bezoek aan de studio van Radio Aalsmeer daar verandering in bracht. Eerst het ‘Ondernemerscafé, daarna het eigen programma ‘Let’s Go To The Disco’ en tegenwoordig ‘Ik Hou Van Holland’. “Ik moet nu ook nog de techniek doen!”, aldus Sparnaaij. Kortom weer een interessante radiomaker aan het woord!

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 9 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×