‘Ik hou van Holland’ draait om hardlopen en Roparun

Korps Mariniers RoparunIn het programma ‘Ik hou van Holland’ wordt louter Nederlandstalige muziek gedraaid. Woensdag ontvangt presentatrice Esther Sparnaaij een fanatiek hardloper in de studio. Het gaat om Michiel Hollander uit Aalsmeer en hij doet in het team van de het Korps Mariniers mee aan de Roparun. Samen zullen ze praten over het hardlopen, maar ook over het goede doel van de Roparun. Dat is namelijk geld inzamelen om mensen die kanker hebben te kunnen ondersteunen en het leven met kanker te veraangenamen. Dit door het bijvoorbeeld mogelijk te maken dat er van de speciale vakantiebungalows gebruik kan worden gemaakt. Hollander heeft muziek uitgezocht die past bij zowel hardlopen als het goede doel van de Roparun. ‘Ik hou van Holland’ is woensdag om 18.00 uur te beluisteren.

Ik Hou van Holland‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 mei 2016 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×