Junior Pramenrace en kinderburgemeester in ‘Let’s Go’

Vrijdag 13 meiDe Pramenrace in september is voor ‘de grote mensen’, maar er bestaat ook de Junior Pramenrace! Vrijdag komen Esther en Bram langs om te vertellen over de Junior Pramenrace, die op zaterdag 11 juni zal plaatsvinden. Weten Esther en Bram al wat het thema wordt? Kunnen ze al iets verklappen over de sportdag? En zijn er weer geheime opdrachten tijdens de race? Verder in ‘Let’s Go’ hebben we weer hoog bezoek van de eerste kinderburgemeester van Aalsmeer, Vince. Hij zal binnenkort zijn ambtsketen overdragen aan zijn opvolger. De kandidaten zijn nog in een strijd verwikkeld om Vince te mogen opvolgen. Heeft Vince al een geschikte opvolger op het oog? Deze week wordt ‘Let’s Go’ gepresenteerd door de welbekende Joey en door ‘stand Kim’ Dennis! Heb jij een verzoekplaatje die deze heren voor jou kunnen draaien? Laat het weten via Facebook, Twitter, Instagram of stuur een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 mei 2016 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×