Gezond leven met ‘That’s Life’

Catinka RabbersHet lifestyle programma van Radio Aalsmeer heeft ‘That’s Life’ en wordt maandelijks gepresenteerd door Jenny Piet. De techniek is in handen van Rinus van Itterzon. Het is een programma over het leven met  mooie gesprekken en heerlijke muziek door de gasten zelf uitgekozen. Donderdag 19 mei zit het programma weer boordevol interessante onderwerpen.

Vast item is de Vrijwilligerscentrale. Deze keer komt Huub van Schaik vertellen welke vrijwilligers zij zoeken voor de kinderboerderij in Aalsmeer. Homeopaat Catinka Rabbers Dekker neemt regelmatig deel aan het programma en rond 20.30 uur belicht zij de schildklier: wat is de functie en wat kan je er aan doen als er problemen mee zijn?
In het tweede uur komt schoonheidsspecialiste Patricia Schijff vertellen over beauty kan vinden. Zij organiseert dat op  zaterdag 21 mei a.s. wanneer je in het Parochiehuis van alles op het gebied van Beauty kan vinden. Het programma wordt afgesloten met het kunsthalfuurtje van Janna van Zon. Deze keer neemt ze de kunstenaar Michael Glanz mee. Hij schildert met veel kleur en vaak in de kubisme stijl.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

 

Gepubliceerd: 15 mei 2016 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×