Voetballen met ‘Let’s Go’

Let's Go 20 meiTijdens de afwezigheid van Kim, krijgt Joey vrijdag hulp van niemand minder dan Danielle! Samen maken ze er een sportieve en gezonde uitzending van. Iedere maand komt Danielle gezellig koken in de studio. Vrijdag gaat ze het samen met Joey hebben over lekker, maar ook gezond eten. Dat wordt vast smullen!

Ook krijgen Danielle en Joey bezoek van de organisatie van het Mini Voetbaltoernooi. Volgende week wordt er weer druk gevoetbald door alle scholen en dat wordt georganiseerd door RKDES in Kudelstaart. Zij nemen ook voetballers mee naar de studio voor nog wat goede tips!

Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd voor de nieuwe hits. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter, Instagram of mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl Danielle en Joey vinden het gezellig als je langskomt in de studio of tijdens de uitzending even belt of mee chat.

Gepubliceerd: 15 mei 2016 om 21:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×