Zeilen met ‘Vrijdagavondcafé’

Zeilschool AalsmeerAfgelopen vrijdag stond het Vrijdagavondcafé volledig in het teken van het Songfestival, maar deze week is het voor wat de muziek betreft gewoon weer de bekende hits uit de 80’s en 90’s afgewisseld met de hits van nu.

Ron presenteert deze week met Deborah, die o.a. in haar social media rubriek om exact 22.22 uur alles wat haar opviel op Facebook en Twitter in Aalsmeer en Kudelstaart zal vertellen.

Ron zorgt voor het Top 40 Hitarchief, de Soulshowclassic, de gezellige meezinger en natuurlijk de wekelijkse Twitterhit waarmee ook nu weer twee bioscoopkaartjes te winnen zijn voor een film naar keuze in Bioscoop Studio’s Aalsmeer. Daarnaast is er tevens een leuk interview met Bettine en Harmon van Zeilschool Aalsmeer over zeilen voor kinderen, jongeren en volwassenen en natuurlijk een vooruitblik op de Westeinder Water Week. Tenslotte spelen Ron en Deborah met een luisteraar het radiospelletje Soundmemory. Welke van de tien willekeurige geluiden hoor je dubbel? Geef je op als telefonische kandidaat via: studio@radioaalsmeer.nl en maak kans op de stoere mok met je hele naam erop!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×