'Weekend Magazine' live bij Veiligheidsdag

brandweerZaterdag 21 mei vindt bij de brandweerkazerne aan de Zwarteweg de Veiligheidsdag Aalsmeer plaats. Behalve brandweer, politie en ambulance zal ook Radio Aalsmeer daar te vinden zijn. Van 14.00 tot 17.00 uur zenden wij het programma Weekend Magazine live uit vanaf de brandweerkazerne. Presentatoren Caroline Baarse-Mersie en Esther Sparnaaij en techneute Mariëlle Wegman gaan er een mooie uitzending van maken. Behalve items over veiligheid hebben we ook kunstenaar Mark van Kuppevelt die komt vertellen over zijn op handen zijnde expositie en Ingrid Claassen komt vertellen over de Free a Girl | Lock me up actie die dat weekend plaatsvindt. En dat alles omlijst met de lekkerste muziek!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×