Groenten- en fruitkoning in talkshow

Arjan LevahrtAfgelopen maandag 9 mei was Elsbeth Huis de 126ste gast in het programma ‘Door de Mangel’.  In de wekelijke talkshow vertelde zij na diverse functies bij IBM gehad te hebben, samen met haar man een jachthaven overgenomen te hebben. “Mijn man Piet de meer technische kant, ik de meer administratieve kant”. Naast haar werk is Elsbeth ook actief binnen de Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Zij is de drijvende kracht achter het ‘Proefvaren’: vierhonderd gasten die een vaste route varen en kennis maken met vier Aalsmeerse restaurants.

Presentatoren Mylène en Elbert zullen maandag 16 mei in een nieuwe uitzending van ‘Door de Mangel’ de gast die Elsbeth heeft uitgenodigd, ontvangen. Deze keer neemt Arjan Levahrt tussen 19.00 en 20.00 uur plaats achter de microfoon. Hij is verantwoordelijk voor de sales van groenten en fruit naar de USA bij Levahrt. Elsbeth wil van Arjan weten wat zijn drijfveren zijn om naast zijn drukke werk zich ook op diverse gebieden belangeloos in te zetten.

Heeft u een vraag voor Arjan Levahrt? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 mei 2016 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×