Martin Viet te gast in 'Door de Mangel'

‘Door de Mangel” ontvangt iedere week een Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio. Hem of haar wordt dan het hemd van het lijf gevraagd. De presentatoren Mylene en Elbert Huijts, ondersteund door technicus Edgar van Hazendonk, proberen alles te weten te komen van hun gast. Afgelopen maandag is helaas de ketting verbroken. Zowel de aangekondigde Jenifer van de Horst als ‘vervanger’ Matthijs van Muijden lukte het niet naar de studio te komen. Uiteindelijk hebben de drie programmamakers er een gezellig uurtje van gemaakt.

Voor a.s. maandag 30 mei is er wel weer een nieuwe gast. Kudelstaarter Martin Viet zal maandag naar de studio te komen. De ICT-er bij IBM zal flink aan de tand worden gevoeld en neemt zijn eigen muziek mee. Heeft u een vraag voor Martin? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×