Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester?

Vanmiddag zit er een sterrenteam voor u klaar op Radio Aalsmeer. Anna-Maria Mantel-Giannattasio, Lianda van der Schilden en Eric Spaargaren schotelen u vanaf 14.00 uur een prachtige uitzending voor. Zo komt de organisatie van het Minivoetbal op bezoek in de studio. Ook wordt de nieuwe kinderburgemeester bekend gemaakt en wordt er gesproken over de prutrace. Tevens wordt er teruggeblikt op de nacompetitie van het plaatselijke voetbal. FC Aalsmeer zondag wacht vanmiddag de zware klus om de finaleronde van de nacompetitie te spelen. Dit allen omlijst door een hoop gezelligheid en goede muziek. ‘Weekend Magazine’ kun u beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur. Online luisteren kan ook: www.radioaalsmeer.nl

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 mei 2016 om 11:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×