Dirk Box: "Presenteren doe ik met twee vingers in mijn neus"

Deze week voor de 28e keer het Radio Aalsmeer-interview. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ deze week in de 28e editie ondernemer, presentator en bestuurslid Dirk Box.  De actieve Aalsmeerder kent u misschien als Elvis-imitator of als ex-raadslid. Tegenwoordig is hij actief voor de Stichting Dag van je Leven en binnen Radio Aalsmeer: als presentator van ‘Stamtafel Aalsmeer’ en als lid van het bestuur van Radio Aalsmeer. Box: “Ik hoorde pas van een vriend: ‘Het leven is een cadeau en ik ben het nog altijd aan het uitpakken’. Zo voelt het ook voor mij. Radio maken is ook een toneelstuk”.

De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 23 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×