Omgaan met baanverlies centraal in ‘Ik hou van Holland’

Esther Sparnaaij zoekt wekelijks Nederlandstalige muziek uit omtrent een bepaald thema. Deze week is dat thema: van werkloos naar werk. Woensdagavond schuiven er drie genodigden aan tijdens de uitzending. Roel Cremer is te gast en zal vertellen over zijn boek ‘Uit het Dal’. Hij schreef dit boek om mensen uit het dal te helpen klimmen, nadat zij hun baan verloren zijn.

Tevens schuift Patricia van den Bosch aan, omdat zij een mooi idee heeft over hoe iemand die werkloos is, makkelijker een baan zou kunnen vinden. Tenslotte is Jenny Piet te gast. Zij presenteert bij Radio Aalsmeer het lifestyle-programma ‘That’s Life’, maar heeft zelf onlangs ook een nieuwe baan gevonden. ‘Ik hou van Holland’ wordt woensdag vanaf 18.00 uur uitgezonden.

Ik Hou van Holland‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 mei 2016 om 23:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×