Aftellen geblazen voor kandidaat-kinderburgemeesters bij ‘Let’s Go’

Kim en Joey hebben vrijdag een hele speciale uitzending. Zij ontvangen namelijk de kandidaten die Kinderburgemeester van Aalsmeer kunnen worden! De kandidaten komen zich voorstellen en ze gaan jou natuurlijk overtuigen waarom jij een dag na de uitzending (zaterdag 28 mei) op hem of haar moet stemmen.

Heb jij een vraag voor (een van de) kandidaten? Dan is vrijdag de kans om jouw vraag te stellen. Dat kan via de chat, of door even te bellen met de studio van Radio Aalsmeer: 0297-23 58 58. Kim en Joey nodigen je overigens van harte uit om tijdens de uitzending van ‘Let’s Go’ gewoon naar de studio te komen! Dan kun je de kandidaten zelf ontmoeten en jouw vraag live op de radio stellen. En misschien zelfs jouw favoriete plaatje aanvragen!

Het familieprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 mei 2016 om 23:29 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×