Vooruitblik Aalsmeerse evenementen in ‘Vrijdagavondcafé’

Vrijdagavond om 21.00 uur gaan de deuren van het ‘Vrijdagavondcafé’ weer open. Ron presenteert deze week samen met Kirsten en zij ontvangen onder meer Constantijn Hoffscholte om over het Flower Festival te praten. Aalsmeer gaat op 18 en 19 juni een kleurrijk weekend tegemoet vol bloemen en planten, kunst en muziek, lekker eten en lekker drinken. Hoffscholte komt langs om te vertellen wat er op die gebieden dan precies te doen is tijdens het Flower Festival. Verder in het radiocafé het spelletje ‘Soundmemory’, de Twitterhit, Ron’s Top 40 Hitarchief, de Soulshow-classic en Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine met leuke lifestyle- en uitgaanstips! Tenslotte wederom aandacht voor de Westeinder Water Week. Vorige week spraken we met de zeilschool, maar deze keer spreken we met Cor Millenaar en Sybrand Boy over het onderdeel ‘Powerboat Ribrally’.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×