Niet Jenifer maar Matthijs van Muyden in ‘Door de Mangel’

De wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer ontvangt iedere week een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio. Hem of haar wordt dan het hemd van het lijf gevraagd. De presentatoren Mylene en Elbert Huijts, ondersteund door technicus Edgar van Hazendonk, proberen alles te weten te komen van hun gast. Afgelopen maandag was Arjan Levarht de 127ste gast in het programma ‘Door de Mangel’.

De drie woorden die Arjan bij zichzelf vindt passen zijn: familieman, betrokken (bij bedrijf en voetbalvereniging) en organiseren. Arjan bleek iemand te zijn die vooral graag anderen ziet groeien en daarvoor de tools wil aanreiken. “Als ik één ding anders zou mogen doen in mijn leven, dan had ik na mijn school graag nog een jaar langer in het buitenland zijn gebleven. Nu kan dat niet meer”, aldus Levarht.

Ook a.s. maandag 23 mei is er weer een nieuwe gast. Arjan Levarht vroeg in eerste instantie Jenifer van der Horst  naar de studio te komen. Zij kon echter niet. Gelukkig wist Arjan wel Matthijs van Muyden te strikken. Heeft u een vraag voor de secretaris van FC Aalsmeer? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×