Win een boek in 'Weekend Magazine'

Een opgeruimd hoofdZondag 22 mei, tussen 14.00 en 17.00 uur wordt u weer volledig op de hoogte gebracht van alles wat er speelt in en om Aalsmeer. In het ‘Weekend Magazine’ deze week weer vele Aalsmeerse nieuwtjes en muziek rondom het thema: namen in de titel. Jan van Veen en Elbert Huijts ontvangen o.a. de voorzitter van kampioen FC Aalsmeer Cor Geleijn en misschien neemt hij ook nog enkele spelers mee naar de studio. Tevens komt Jolanda Meijer iets vertellen over haar boek ‘Een opgeruimd hoofd in 7 stappen’ en geeft zij een exemplaar weg aan een luisteraar.

Verder in deze editie van het Weekend Magazine o.a.:
– Denise van Vliet over haar reis naar Azië
– Veteranendag Aalsmeer met George Lucas
– Taalcoach met Jan Daalman
– Project Jong en Zorgend: jonge mantelzorgers met Joska van Asselt en Bo (ervaringsdeskundige)
– Plaspop met Peter Procházka
– Verslag van de wedstrijd DWS – RKDES (nacompetitie)
– Cultuur-, Sport en Film/Theateragenda

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 mei 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×