‘Door de Mangel’ ontvangt Hans van Leeuwen

‘Door de Mangel’ is een wekelijks interviewprogramma op Radio Aalsmeer. Iedere maandagavond ontvangen presentatoren Mylene en Elbert Huijts, ondersteund door technicus Edgar van Hazendonk, een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio.
Afgelopen maandag was Sietze Fokkema de 129ste gast in het programma ‘Door de Mangel’. De drie woorden die Sietze bij zichzelf vindt passen zijn: verteller, gezelligheidsmens en perfectionist. De in kop van Noord- Holland geboren, maar in Drachten opgegroeide Fokkema vertelde voor het bloemisterij vak gevallen te zijn. Dat bracht hem uiteindelijk naar Aalsmeer. Ook vertelde hij open over zijn transgender zoon.

Ook Fokkema voegt weer een nieuwe schakel aan de ketting toe en heeft een nieuwe gast uitgekozen voor maandag 13 juni. Als 130e gast komt Hans van Leeuwen naar de studio. “Hans is een vriend, dorpsgenoot en muziekliefhebber en zet zich onder ander in voor het Jeugdsportfonds en het popkoor Soundsation. Met hem is zeker een avondvullend programma te maken”. Heeft u een vraag voor Hans van Leeuwen? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×