‘Weekend Magazine’ live op locatie bij Flower Festival

Grote kans dat u Radio Aalsmeer medewerkers tegenkomt bij het Flower Festival. Het programma ‘Weekend Magazine’, elk weekend tussen 14:00 en 17:00 te beluisteren, zendt live uit vanaf locatie. Op zaterdag is de studio te vinden in de Historische Tuin en op zondag vanuit Fort Kudelstaart. ‘Weekend Magazine’ is het radioprogramma dat aandacht besteedt aan de lokale cultuur, sport en actualiteit. Interesse om zelf ook radio te maken? Het programma wordt in wisselende samenstellingen gemaakt en kan altijd versterking gebruiken. Stuur een e-mail naar info@radioaalsmeer.nl.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×