‘Sem op Zaterdag’ duikt in jazzmuziek

Sem van Hest besteedt zaterdagmorgen aandacht aan het Chazz Jazz Festival. Dit evenement wordt volledig georganiseerd door vrijwilligers en artiesten treden belangeloos op, dit voor het goede doel: scholing voor de meest kansarme kinderen in ontwikkelingslanden, zoals Kenia en Guatemala. Het festival vindt plaats in Boerderij Stroomzicht in De Hoef op zaterdag 25 juni vanaf 16:00. Van Hest ontvangt Colette Wickenhagen en zal samen met haar muziek draaien van artiesten die tijdens het Chazz Jazz Festival optreden. Meer informatie is te vinden op chazz.nl.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2016 om 23:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×