‘Engel’ Wil Bothe gast ‘Door de Mangel’

Voor de 131ste keer ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts afgelopen maandag een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio. Om 19.00 uur nam dit keer Aris Avesta plaats nam achter de microfoon. Avesta is nu twee jaar in Nederland en heeft na diverse tussenstops in o.a. Griekenland, Roemenië, en Italië zijn plekje gevonden in Kudelstaart. Het Iranese talenwonder moest zijn geboorteland verlaten vanwege zijn geloof, maar zou indien nodig subiet terugkeren naar Perzië om zijn land te verdedigen.

Drie woorden zijn voor de Iraniër belangrijk: gedachten, woorden en gedrag. “Als iedereen deze drie begrippen goed zou gebruiken, dan zou de wereld er heel anders uitzien,” aldus Avesta.

Ook a.s. maandag 27 juni is er weer een nieuwe gast. Aris heeft zijn ‘engel’ uitgenodigd. Wil Bothe vervuld een hele belangrijke rol in het leven van het gezin Avesta. Eigenlijk is zij een soort surrogaat-familie voor het Iranese gezin. Aris wil maandag “alle geheimen” van Wil Bothe horen.

Heeft u een vraag voor deze nieuwe gast? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×