Kroegbaas Beatle in ‘Door de Mangel’

Ook afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts weer een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio.  Deze week was het Wil Bothe dit zich liet mangelen. De drie woorden die bij haar passen zijn ‘enthousiast klein meisje’. “Ik ben weer het kleine meisje van vroeger, maar klein kun je ook uitleggen als ‘nietig’. Een klein radartje in het grote geheel”, aldus Bothe. Als voorwerp nam de Kudelstaartse een klein radiootje mee. Dit kleinood is belangrijk voor haar op momenten dat zij de slaap niet kan vatten. Daarnaast speelt ook muziek een belangrijke rol in haar leven: op moeilijke momenten, maar ook als lid van het popkoor Soundsation.

Als volgende gast heeft Wil Bothe een bekende Kudelstaarter gekozen: Beatle Raadschelder. Zijn echte voornaam weet Wil eigenlijk niet, maar wel dat hij de eerste kroeg van Kudelstaart gaat runnen. Zij wil graag weten of dit altijd al een droom voor hem was. Hoe gaat het nu allemaal? Heeft u een vraag voor deze nieuwe gast? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×