‘Vrijdagavondcafé’ in zomers jasje

Vanaf vrijdag 1 juli is ‘Vrijdagavondcafé’ acht weken lang ‘Ron’s Vrijdagavond Zomer Muziekcafé’. De beste, maar ook de inmiddels vergeten, zomerhits uit de jaren ’80 en ’90, afgewisseld met de hits van nu. Die lekkere, dansbare zomerhit waardoor je meteen je slippers wil aantrekken en die gezellige meezinger die zorgt voor hoge temperaturen: ze komen allemaal voorbij. Verder de favoriete zomerhit van een (on)bekende Aalsmeerder, het Westeinder Weerbericht, zonnige barbecue-tips door radiokok Marc, zomerse uitjes in de regio Aalsmeer en nog veel meer. Luister mee op vrijdag van 21:00 uur tot 23:00. Reageren is altijd leuk, dit kan via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Tijdens de uitzending is Ron ook bereikbaar via 0297-325858 of via studio@radioaalsmeer.nl

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×