Journalist/fotograaf Arjen Vos geïnterviewd door ‘Halte Zwarteweg’

Aanstaande donderdag om 18:00 is in het programma ‘Halte Zwarteweg’ een interview te beluisteren met journalist en fotograaf Arjen Vos. Vanwege zijn inspanningen als hoofdredacteur en fotograaf voor de lokale nieuwswebsite Aalsmeer Vandaag heeft ‘Halte Zwarteweg’ hem uitgenodigd om te vertellen over zijn loopbaan als journalist. Ook komt zijn tweede grote passie, fotografie, aan bod. Verder heeft ‘Halte Zwarteweg’ deze uitzending extra veel zomerse muziek in petto.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×