Miranda Gommans: 'Trots op interview met Do'

Deze week de 31ste medewerker die Anna-Maria Mantel voor het Radio Aalsmeer-interview wist te strikken! En voorlopig even de laatste, want we gaan met de interviewserie ‘Spotlight’ even een zomerstop in. Elke week in de serie ‘Spotlight’ een exclusieve ontmoeting met een stem van je favoriete lokale radiozender. Maak kennis met de mensen van Radio Aalsmeer. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met Aalsmeer Vandaag en Radio Aalsmeer. Zoveel vrijwilligers die met hart en ziel bij de lokale zender betrokken zijn, daar moet een mooie serie van te maken zijn, dacht Anna-Maria Mantel. En dus worden haar collega’s stuk voor stuk aan de tand gevoeld.

In de serie ‘Spotlight’ deze week in de 31e editie vrijwilliger bij het Crown Theater, eigenaar van www.tekstenkantoor.nl en radiomaakster bij de programma’s “De Top 10 van…’ en het ‘Weekend Magazine’Miranda Gommans. Maar we kennen haar ook van de regelmatige stukje in de Nieuwe Meerbode. Haar leukste uitzending was die waarin zangeres Do spontaan aanschoof. Radio is een leuke hobby, maar: “Radio is niet mijn lust en mijn leven. Ik zou liever blind zijn dan doof. Muziek kan ik niet missen”, aldus de Aalsmeerse.

Meer lezen? De rubriek ‘Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 27 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×