Laatste gast ‘Door de Mangel’ voor zomerstop

Afgelopen maandag ontvingen presentatoren Mylene en Elbert Huijts weer een bijzondere gast in de studio.  Deze week was het Beatle Raadschelders dit plaats nam achter de microfoon. De drie woorden die bij de ras Kudelstaartser horen zijn positief, prater en organisator. Één van de eerste vragen die broer en zus Elbert en Mylène stelden, ging natuurlijk over zijn (bij)naam. Dat zijn bijnaam Beatle van de Beatles komt wilde hij wel vertellen, maar zijn echte naam hield hij geheim. Gelukkig schoot een luisteraar te hulp en belde zijn echte naam door.

De praatgrage Kudelstaarter gaat dit najaar starten met een kroeg en vertelde daar ronduit over in de uitzending. “In september zal de opening zijn. Wat er precies gaat gebeuren, vertel ik nog niet, maar het zou zo maar eens een heel weekend kunnen gaan duren”, aldus de gezellige kroegbaas in spè.

Als volgende gast heeft Beatle opnieuw voor een Kudelstaarter gekozen: Jan Hoogenbosch. “Hij helpt mij met het café, maar is ook actief binnen de Supportersvereniging Kudelstaart. Zij kunnen wel wat meer bekendheid gebruiken en ik zou graag van hem willen weten wat ze zoal doen voor Kudelstaart”, zei Raadschelders. Hij eindigde de uitzending met een prachtige uitspraak van zijn vader: “Het kan nooit zo donker worden, of het wordt weer licht”.

Na deze uitzending gaan de makers van ‘Door de Mangel’ voor zes weken op vakantie, maar u hoeft het programma niet helemaal te missen. U kunt in deze zomerstop luisteren op het vertrouwde tijdstip naar een aantal herhaling uit het afgelopen seizoen. Mocht u graag een bepaalde uitzending willen terug horen, laat het dan even weten via: info@radioaalsmeer.nl of Twitter: #DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 4 juli 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×