Vrijwilligerscentrale, champagne en kunst in ‘That’s Life’

Het maandelijkse lifestyleprogramma ‘That’s Life’ met Jenny Piet en Rinus van Itterzon (techniek) is donderdag 16 juni weer te beluisteren. Vanuit de Vrijwilligerscentrale komt ditmaal Geertina Hendriksen van De Amstelring Dagbesteding vertellen over het nieuwe project dat zij starten in de Oude Veiling. Op 23 juni organiseren zij een open dag om mensen van Ons Tweede Thuis te laten koken en serveren voor mensen van De Amstelring. Verder zal ‘That’s Life’ gaan over het Flower Festival wat op 18 en 19 juni plaats vindt in Aalsmeer. Jacqueline Boerma vertelt waar je kunt genieten van de bloemen, kunst, muziek en heerlijke hapjes. Vervolgens komt champagne-expert Piet Duijnmaijer langs om uit te leggen waar het ‘bubbeldrankje’ vandaan komt, hoe het wordt gemaakt en wat je er nog meer over kunt leren (en proeven) in speciale workshops. Tenslotte nog het kunst-halfuurtje met Janna van Zon. Zij zal kort toelichten welke kunstenaars tijdens het Flower Festival in het Fort bij Kudelstaart exposeren. Ook neemt Van Zon kunstenares Sunny Neeter mee naar de studio. Neeter exposeert momenteel in het gemeentehuis van Aalsmeer en zal vertellen wat haar kunstwerken betekenen. Tevens biedt zij de mogelijkheid aan om u op vrijdag 17 juni een rondleiding langs haar eigen kunstwerken in het gemeentehuis te geven waarbij zij haar werk toelicht.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×