‘Halte Zwarteweg’ met interview over Westeinder Waterweek

Iedere donderdag om 18:00 is het programma ‘Halte Zwarteweg’ te beluisteren. Het radioprogramma wordt gemaakt door een groep cliënten en vrijwilligers van de Heliomare Dagbesteding, gevestigd aan de Zwarteweg in Aalsmeer. Ditmaal interviewen zij Kirsten Verhoef over de Westeinder Waterweek. Verhoef, tevens co-presentator bij Radio Aalsmeer programma ‘Vrijdagavondcafé’, is betrokken bij de organisatie van het evenement en zal uit de doeken doen wat er het evenement inhoudt. De Westeinder Waterweek vindt plaats van 25 juni t/m 3 juli.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2016 om 23:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×