Ex-profvoetballer Michael Buskermolen bij ‘Echt Hollands’

Ondanks dat het Nederlands Elftal niet meespeelt op het EK Voetbal, gaat ‘Echt Hollands’ toch over voetbal. Aangezien radiomaakster Sparnaaij zelf geen verstand heeft van voetbal heeft zij de jonge voetballer Danny Heemskerk uit De Kwakel uitgenodigd om haar als sidekick bij te staan. Samen ontvangen zij ex-prof Michael Buskermolen, woonachtig te Kudelstaart. Hij speelde van 1990 tot 2006 zijn hele profcarrière bij AZ in Alkmaar en daarna werd hij trainer/coach bij de jeugdopleiding van AZ. Ze zullen praten over zijn carrière en over voetbal in het algemeen, dit gecombineerd met het gebruikelijke recept van ‘Echt Hollands’: Nederlandstalige muziek binnen het thema.

Echt Hollands‘ wordt iedere woensdag uitgezonden van 18.00 – 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 juni 2016 om 23:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×