Iranees in ‘Door de Mangel’

Al 130 keer hebben de presentatoren Mylene en Elbert Huijts een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio ontvangen. Afgelopen maandag was het Hans van Leeuwen die plaats nam achter de microfoon. De drie woorden die Hans bij zichzelf vindt passen waren: doener, naïeveling en bruggenbouwer. De Kudelstaarter is uitermate actief. Naast zijn werk als functioneel beheerder bij de gemeente Nieuwkoop, is hij voorzitter van het popkoor Soundsation, coördinator bij het Jeugdsportfonds en vrijwilliger bij diverse organisaties.

Ook a.s. maandag 20 juni is er weer een nieuwe gast. Hans van Leeuwen heeft Aris Avesta uitgenodigd. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal de Iranees plaatsnemen in de studio. “Hij is gevlucht met zijn gezin vanwege zijn christelijk geloof vanuit Iran in Kudelstaart terecht gekomen. Ik ben benieuwd hoe hij onze cultuur en gewoontes ervaart en wat wij van hem kunnen leren. Heeft u een vraag voor de nieuwe gast? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of stuur een Tweet via Twitter: @DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald en op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×