Weekend Magazine op zoek naar poelgevoel

Zondagmiddag zit er vanaf 14.00 uur weer een sterrenteam klaar voor een gezellig Weekend Magazine. Anna Maria Mantel, Esther Sparnaaij en Eric Spaargaren gaan op zoek naar het poelgevoel. De Westeinder Waterweek wordt doorgenomen. Ook komt Thom van restaurant Joseph praten over hun Live@de Poel evenement aanstaande woensdag. Erik Bras komt vertellen over zijn poeloversteek. Al zwemmend naar de overkant, is dat wel menselijk? De eilandjes op de poel moeten onderhouden worden, een expert op dit gebied komt uitleg geven. We blikken terug op de eerste bandjesavond nieuwe stijl. Dit alles omlijst met goede muziek.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 juni 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×