‘Aalsmeer Politiek’: de muziekkeuze van Marjanne Vleghaar (VVD)

Het is zomerreces voor de lokale politici. Samen met hen zal Sem van Hest daarom over hun muzikale voorkeuren praten in plaats van de politiek. Deze week is Marjanne Vleghaar (VVD) te gast. Haar muziekkeuze is zo groot en divers dat er makkelijk drie uur radio gevuld had kunnen worden. Net als in de politiek moet hierin dus ook keuzes gemaakt worden. Gezien de lijst met suggesties met o.a. U2, Frank Sinatra, Bette Midler, Pink, e.v.a. worden het geen gemakkelijke keuzes. Zaterdag tussen 12:00 en 13:00 is het resultaat te beluisteren.

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juli 2016 om 0:10 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×