‘Sem op Zaterdag’ met meer muzikale statements

Afgelopen zaterdag kreeg Sem van Hest zoveel reacties op zijn speciale programma, dat hij heeft besloten om wederom een uitzending omtrent respect en saamhorigheid te maken. Hij kwam maakte het programma vanwege de recente gebeurtenissen in Frankrijk, maar deze week moest het Zuiden van Duitsland tevens zijn adem inhouden. Van Hest: ”Ik kreeg de vraag of ik meer muzikale statements over respect voor andere culturen en andersdenkenden kan vinden. Een mooie uitdaging waar ik zaterdag zeker aandacht aan zal schenken. Dat is dan eveneens in verschillende muziekgenres, van jazz tot pop en hoe dat elkaar mooi kan aanvullen, zoals ook verschillende culturen elkaar mooi aanvullen. Dat past wel in de vakantietijd waarin we ook andere culturen kunnen bezoeken. Ik ga er iets moois van maken!”

Sem op Zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 juli 2016 om 0:01 uur, geschreven door Frederik Tijssen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×